Webical: Belang van Onboarding

Webical: Belang van Onboarding

Kom achter het belang van onboarding. Is mijn bedrijf er wel klaar voor? Krijg antwoord op deze vraag en meer op 12 december - 14:00 uur.

Veel HR-afdelingen staan voor de uitdaging om nieuwe medewerkers goed binnen de cultuur te laten landen en ze voor langere tijd voor de organisatie te behouden. Ook kan het inwerkproces sneller, goedkoper én persoonlijker, zodat de binding met de organisatie sterker wordt en ze eerder zijn ingewerkt en op die manier gemotiveerd en zelfverzekerd beginnen aan hun eerste dag.

Appical heeft voor deze uitdaging een totaaloplossing ontwikkeld waardoor nieuwe medewerkers al voor de eerste werkdag een goed beeld hebben van de cultuur in de nieuwe organisatie, zich goed kunnen voorbereiden en vanaf dag 1 up-and-running zijn.

Sprekers Programma

Roy Terenstra

VP Product

Roy Terenstra (Co-founder en VP Product van Appical) gaat in op het belang van onboarding en neemt je mee in de features van ons nieuwe platform. Onboarding op een innovatieve, leuke en snelle manier.

Programma

 • 14:00

  Introductie en terugblik


 • 14:10

  Onboarding en nieuwe platform

  Is onboarding wel iets voor mijn organisatie? Hoe weet ik of de onboarding die wij nu hebben wel goed is afgestemd op de mensen die zo de arbeidsmarkt opstromen? Krijg antwoord op deze vragen en meer...


 • 14:35

  Q & A


Meld je aan

Wil je dit niet missen? Vul de onderstaande formulier in!

[vfb id=55]