Appical in Overig

Onze klanten vormen een bonte verzameling en daar zijn wij trots op. Van organisaties met 50 medewerkers tot organisaties met meer dan 10.000 medewerkers in de meest uiteenlopende branches. Appical biedt elke organisatie de best passende oplossing.

Klanten

Creëer de ultieme onboarding ervaring

Meer informatie

De essentie van je organisatie rechtstreeks naar het hart van je nieuwe medewerker.

Met een unieke combintaie van kennis, ervaring en techniek brengen wij de essentie van je organisatie rechtstreeks naar het hart van je nieuwe medewerker.

Hoe ziet de employee journey eruit?

Vanaf het eerste contactmoment, tekenen van het contract, de onboardingperiode tot aan de uitdiensttreding. Met Appical creëer je impact op elk moment.

Pre-boarding

De pre-boardingfase begint als de medewerker zijn / haar contract ondertekent en eindigt op de 1e werkdag.

Onboarding

De onboardingfase loopt vanaf de 1e werkdag tot het moment waarop de medewerker volledig is ingewerkt.

Offboarding

De offboardingfase begint als de medewerker aangeeft te willen vertrekken en eindigt op de laatste werkdag.
Pre-boarding
Onboarding
Offboarding

De beste features voor jouw branche

Complexe informatie in game of video

Je organisatie is voor een nieuwe medewerker vaak complex onder andere door protocollen en vaktermen. Je wilt het toegankelijk maken voor je medewerker. Met Appical kun je informatie in game of video format aanbieden. Meer interactie, meer fun en een betere kennisoverdracht zijn gegarandeerd!

De werkvloer vanaf je smartphone

Vaak zijn niet alle afdelingen toegankelijk voor een nieuwe medewerker. Jammer, want deze dragen wel bij aan het totaalbeeld van de organisatie. Augmented reality biedt dé oplossing. Zo neemt de nieuwe medewerker via de smartphone een kijkje op alle afdelingen.

Verhalen van collega's

Waarom werkt de receptioniste hier al 25 jaar? Wat is de passie van die ene collega? En welke visie heeft de directeur voor dit jaar? Via de video’s in de app hoort de nieuwe medewerker de verhalen van collega’s. Dit geeft een mooi totaalbeeld van de organisatie.

Zo werkt het

Kies

Wat voor type organisatie ben je? In welke branche ben je actief? Wij weten wat wanneer werkt en helpen je bij het kiezen van de juiste structuur en user flow.

Ontwerp

Creëer indrukwekkende slides zonder enige kennis van programmeren. Alle onderdelen zijn predesigned en eenvoudig om te zetten naar je eigen huisstijl. Games, Augmented Reality, video. We hebben aan alles gedacht.

Start

Als jouw app klaar is publiceren we deze met enkelel kliks naar de app stores, uiteraard is de app ook via desktop te bereiken.

Jouw onboarding app in 3 stappen up & running

De gebruiker

MST

De HR manager

‘Het was een grote uitdaging om 4000 medewerkers in te werken binnen de nieuwe locatie van ons ziekenhuis. We wilden dit doen op een innovatieve manier en hebben daar ook een virtual reality tour voor ingezet”

Sint Lucas

De manager

‘In verband met de lesroosters van docenten is het lastig om bijeenkomsten voor groepen nieuwe medewerkers te organiseren. Dit lossen wij op door op een gestructureerde wijze medewerkers te betrekken.’

CEVA

De manager

‘Regionaal kunnen de onboarding en de manier van werken nog wel eens verschillen. Daarom koos CEVA ervoor een hoofdstuk aan te maken voor iedere locatie en daar kort iets over te vertellen. Het buddyprogramma zorgt ervoor dat teams snel op elkaar zijn ingespeeld en managers op de hoogte blijven van de voortgang.’

Whitepaper

Millennials inwerken? Wij weten hoe je dat doet.

Download Whitepaper

Secretary Plus

‘Secretary Plus is een Great Place to Work, daar hoort een warm wekom bij die wij realiseren met de app!’

Bekijk case-video
Bekijk case-video

Medewerkers waren tot 83 % productiever door een goede onboarding.

Medewerkers waren tot 83 % productiever door een goede onboarding.

Whitepaper ROI

Zorg offline voor een ware beleving.

8,75 % van het inkomen besteedt generatie Z aan online aankopen, tegenover 3,85 van generatie X. Zorg offline voor een ware beleving.

Appical research

Investeren in je Employer Brand brengt enorme kansen met zich mee.

Investeren in je Employer Brand brengt enorme kansen met zich mee.

Appical research

Blog

Wat kan Appical voor jou betekenen?

START DEMO