gerrit400

Gerrit Brouwer

Founder & CEO

Gerrit is een rasechte ondernemer, game-changer en een enorme tech- & gadget freak. Als geen ander kan hij een creatief idee transformeren tot een succesvolle business-strategie. Hij combineert zijn ervaring als ondernemer met zijn passie voor mensen om zo met Appical een bijzondere, innovatieve onboarding-ervaring te creëren. Binnen Appical is Gerrit verantwoordelijk voor klanten in de luchtvaart en offshore-industrie.

jeroen400a

Jeroen Roosenboom

COO

Jeroen heeft een achtergrond in zowel IT als Bedrijfskunde. Dit, in combinatie met een flinke portie werkervaring in de IT, maakt dat hij altijd precies kan achterhalen wat onze klanten willen op technisch vlak. Als Chief Operational Officer heeft hij de technische en operationele verantwoordelijkheid over het platform van Appical.

peter400a

Peter Straatsma

VP Sales

Peter heeft meer dan 15 jaar sales ervaring en is binnen Appical verantwoordelijk voor het opbouwen en managen van het sales team. Hij is gefocust op resultaat en zoekt oplossingen voor de lange termijn. Onboarding moet volgens Peter hoog op de agenda staan van elk bedrijf. Waarom? Je medewerkers voorzien van een state-of-the-art onboarding bespaart veel tijd en levert aanzienlijke kostenbesparingen en daarbij levert het betrokken medewerkers op.