Jij hebt vragen. Wij hebben antwoorden

Maak kennis met ons Customer Onboarding, Customer Success en Support team. Zij zijn er op gericht om van jouw onboarding een succes te maken. Vanaf het moment dat je besluit om met Appical aan de slag te gaan, tot de eerste training en het beantwoorden van al je vragen. Wij zijn er om samen met jou je kennis te ontwikkelen, nieuwe technologieën te implementeren en om met jou de perfecte onboarding te bereiken.
Elaine Fleur - Onboarding Consultant

Customer Onboarding

Onze gespecialiseerde onboarding consultants helpen je met het maken van jouw onboarding platform. Door samen met jou de onboarding game te spelen en je continu te begeleiden zorgen zij er voor dat je binnen 6 weken je onboarding platform hebt staan.
Milo Baars - Product Specialist

Online Training

Onze online instructievideo’s en artikelen zijn er op gericht om jou te voorzien van kennis zodat je kunt beginnen en onze applicatie zo optimaal mogelijk kunt inzetten en je het beste resultaat uit je investering kunt halen.

Onze klanten geven ons support team een score van 98%!

Esme Tromp - Sr. Customer Success Manager

Customer Success

Wij zijn er op gericht om onze klanten de beste ervaring en service te bieden. Daarom zijn onze Customer Success Managers er om je continu te helpen.
Michal Mordechay - Product Specialist

Star-rated Support

Ondanks dat Appical zo is ontworpen dat het zeer makkelijk is in gebruik, toch kunnen er vragen ontstaan als jij jouw onboarding programma aan het maken bent. Geen probleem! Wij zijn er voor jou. Hulp is slechts 1 klik bij je vandaan. Ons professionele support team heeft direct contact met onze developers zodat jij zo snel mogelijk antwoord krijgt op de vragen die je hebt.

Ontdek hoe ons team en onze oplossing jouw organisatie kan helpen.

Vraag een demo aan