Remote Onboarding

Voor een nieuwe medewerker is de onboarding van fundamenteel belang. Onboarding heeft een directe invloed op het succes en werkgeluk van nieuwe medewerkers. Het wordt echter onmisbaar wanneer (delen van) jouw organisatie thuis werken, en alles digitaal verloopt. Hieronder lees je hoe wij kunnen helpen! 

Een succesvol digitaal inwerkplatform

  • Stuur een warme welkomstvideo
  • Ga een stapje verder en werk je nieuw aangenomen talent online in
  • Schep duidelijke verwachtingen en zorg dat je elkaar digitaal scherp kunt houden
  • Laat je nieuwe medewerker eenvoudig en effectief kennis maken met de cultuur, waarden en normen 
  • Zorg ervoor dat iedereen weet wat jullie thuiswerkbeleid is
  • Het versnellen van het op afstand inwerken van nieuwe medewerkers tot wel 75%

Begin vandaag nog met remote onboarding!

Vraag een demo aan

Onze klanten

Viceroy
logo lightyear
Eerste werkdag

Een warme digitaal welkom

Zorg ervoor dat je nieuwe medewerker zich vanaf de start thuis voelt in je organisatie met een goed digitaal inwerkprogramma. Wil je het echt goed doen? Start daar al mee voor de eerste werkdag. Verwelkom de nieuwe medewerker met een leuke warme welkomstvideo. Zorg voor herkenbare gezichten of informatie. Geef vertrouwen en bevestig de keuze die zij hebben gemaakt!

Kennis

Leer hen het bedrijf kennen op een leuke digitale manier

In plaats van 687 pagina’s lezen in het ‘personeelshandboek’, speelt je nieuwe medewerker een quiz, bekijkt hij video’s en beantwoordt vragen via ons digitaal platform. Zo blijft kennis echt hangen. Introduceer het verhaal van de organisatie. Deel op een leuke manier de cultuur, visie en missie met je nieuwe medewerkers en zorg dat ze zich echt onderdeel voelen van de organisatie.

Download onze remote onboarding checklist voor managers

Download
Feedback & Chat

Chat met de nieuwe medewerker en geef feedback!

De nieuwe medewerker en manager kunnen op eenvoudige wijze contact opnemen met elkaar via de chatfunctie. De manager kan de nieuwe medewerker real-time feedback geven via ons digitaal platform.

Voortgang

Monitor de resultaten van je nieuwe medewerkers in één oogopslag op afstand!

Ons digitaal platform geeft je alle benodigde informatie om de voortgang en resultaten van nieuwe medewerkers live in te zien. Zo kun je tijdig en actief sturen op verbetering van je remote onboardingprogramma.

API integraties

SAP SuccessFactors logo
Logo Smartrecruiters
taleo logo
Logo Workday grey
Logo Centric grijs
Serhat Kakci

Senior Regional HR-Controlling & HRIS Euler Hermes

“Mensen zijn de ‘stam’ van een organisatie, en dus onze belangrijkste bedrijfsmiddelen. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers een inspirerende en boeiende werkplek te bieden. Daarom hechten we veel waarde aan onze mensgerichte benadering en investeren we in innovatieve ‘People Initiatives’ om de werknemerservaring te optimaliseren.”

Lees de case

Creëer een unieke medewerkers reis in 3 eenvoudige stappen

Hoe het werkt

DESIGN

Maak een blauwdruk

Met hun uitgebreide kennis en kunde helpen onze onboarding specialisten je om de juiste structuur voor je remote onboarding programma neer te zetten.

KIES

Bouw je programma

Creëer aansprekende content zonder dat je hoeft te programmeren. Kies vanuit de template bibliotheek en bouw pagina's eenvoudig om in je eigen huisstijl. Maak het aansprekender met games, interactieve quizzes en video.

START

Lanceer je platform

Is je remote onboarding programma helemaal zoals je 'm wilt? Dan kun je starten met het uitnodigen van nieuwe medewerkers!

Ontdek Appical's remote onboarding platform

Vraag een demo aan!