Pre-boarding & Onboarding

Pre-boarding & onboarding zijn de meest belangrijke processen om nieuwe medewerkers een warm welkom te geven wanneer ze bij je organisatie komen werken. Deze fase geeft organisaties ook de mogelijkheid om goede verbinding met medewerkers te maken zodat ze voor de lange termijn verbonden blijven aan je bedrijf. Een goed onboardingprogramma zorgt voor een beleving die de connectie tussen medewerker en organisatie stimuleert vanaf het eerste moment.

 

 

Gebruik een pre- & onboarding platform dat helpt om nieuwe medewerkers succesvol te maken

  • Deel je content stapsgewijs
  • Combineer games, video en quizzes
  • Maak de eerste weken van nieuwe medewerkers 75% effectiever 
  • Integreer naadloos met andere systemen
  • Zorg dat het onboardingprograma toegankelijk is op laptop, mobiele telefoon en tablet
  • Verkrijg inzicht in de resultaten
  • Versterk je werkgeversmerk

Maak NU een verschil met jouw onboardingprogramma

Maak een afspraak

Onze klanten

Introduceer je organisatie

Krijg nieuwe medewerkers sneller onboard

Wat is de historie van de organisatie? Wat houden de producten en diensten precies in? Op welke locaties is de organisatie gevestigd? En welke dress code is er? Al deze informatie kan voor de eerste werkdag al worden overgedragen aan nieuwe medewerkers via ons platform. De interactieve quizzen zorgen er vervolgens voor dat nieuwe medewerkers nieuwsgierig en leergierig blijven om meer te weten te komen over je organisatie.

Productiviteit

Geef een onvergetelijke onboarding ervaring

In plaats van het handboek voor nieuwe medewerkers te lezen geloven wij in gamification, video’s en testen van het lerend vermogen door middel van quizzen. Op die manier blijft de opgedane kennis langer hangen.

De ultieme onboarding checklist voor managers

Download de checklist
Directe terugkoppeling

Monitor de resultaten van je nieuwe medewerkers in één oogopslag

Ons platform geeft je alle benodigde informatie om de voortgang en resultaten van nieuwe medewerkers live in te zien. Zo kun je tijdig en actief sturen op verbetering van je onboardingprogramma. Het geeft je ook inzicht in feedback van nieuwe medewerkers, welke manager’s en buddies kunnen gebruiken in feedback meetings.

Aansprekende content

Zorg voor de ultieme Pre-boarding & Onboarding beleving

Het platform zorgt voor een gestroomlijnd proces, overal en altijd. Het is efficient, simpel in gebruik en aansprekend. De mogelijkheid om de branding naar wens aan te passen en mooi gestylede, interactieve pagina’s zorgen dat nieuwe medewerkers een goed idee hebben van de bedrijfscultuur al voor hun eerste werkdag.

API integraties

Employer Branding Marketeer

Friso Visser

“Appical zorgt voor een nog soepelere start en nog blijere starters. Het leukste compliment wat ik gekregen heb is dat Wortell niet alleen een warm bad geeft aan een nieuwe medewerker, maar ook de champagne klaarzet, schuim erbij gooit en de muziek opzet. En Appical is hier de champagne.”

Onboarding bij Wortell

Creëer een unieke medewerkers reis in 3 eenvoudige stappen

Hoe het werkt

DESIGN

Maak een blauwdruk

Met hun uitgebreide kennis en kunde helpen onze onboarding specialisten je om de juiste structuur voor je pre- & onboarding programma neer te zetten.

KIES

Bouw je programma

Creëer aansprekende content zonder dat je hoeft te programmeren. Kies vanuit de template bibliotheek en bouw pagina's eenvoudig om in je eigen huisstijl. Maak het aansprekender met games, interactieve quizzes en video.

START

Lanceer je platform

Is je pre- & onboarding programma helemaal zoals je 'm wilt? Dan kun je starten met het uitnodigen van nieuwe medewerkers!

Next Step: Onboarding

Hoe zorg je dat medewerkers altijd geïnformeerd blijven? Ons platform heeft de volgende mogelijkheden.

Ontdek wat Appical voor jouw organisatie kan betekenen

START DEMO