Join us!

Appical is een sterk groeiende en innovatieve organisatie. In Europa werken wij samen met partners aan deze groei. Ook jouw organisatie kan bijdragen en onderdeel uitmaken van ons netwerk. Appical biedt aantrekkelijke programma’s voor partners. Bekijk de mogelijkheden.

partner-program

Over ons partner program

Kom je wel eens in aanraking met bedrijven die grote problemen ondervinden met het inwerken en vasthouden van nieuwe medewerkers? Appical integreert op verschillende manieren met diverse aanbieders van third-party software.

Commercieel partner

Commercieel partner

Appical actief verkopen in jouw markt of regio? Word lid van het Appical Reseller Netwerk en start direct.

Technische partner

Technische partner

Appical integreert op verschillende manieren met diverse aanbieders van third-party software.

Strategisch partner

Strategisch partner

Voor consultancybureaus zijn wij een veel gevraagde partner voor het implementeren van onboarding-oplossingen.

Commercieel Partner

Commercieel partner

Je kan je klanten natuurlijk wijzen op onze onboarding-oplossing en hopen dat ze je advies opvolgen. Je kan ze echter ook proactief aanbevelen bij Appical en hier door ons voor beloond worden. Meld je in dat geval aan als Referral partner en spaar, naast je beloning, ook nog voor leuke extra’s.

Referral

Kom je wel eens in aanraking met bedrijven die grote problemen ondervinden met het inwerken en vasthouden van nieuwe medewerkers? Bijvoorbeeld omdat je actief bent in de uitzend- of detacheringsbranche. In dat geval kun je ze natuurlijk wijzen op onze onboarding-oplossing en hopen dat ze je advies opvolgen.
Je kan ze echter ook proactief aanbevelen bij Appical en hier door ons voor beloond worden. Meld je in dat geval aan als Referral partner en spaar, naast je beloning, ook nog voor leuke extra’s.

Reseller

Bedrijven die interesse hebben om Appical actief te verkopen in de markt en/of regio waarin ze actief zijn, kunnen onderdeel worden van het Appical Reseller Netwerk. Neem contact met ons op hier meer over te weten te komen.

Technische partner

Technische partner

De meeste bedrijven (en zo ook onze klanten), maken al gebruik van diverse systemen voor specifieke zaken gedurende de employee journey. Dat kan variëren van een recruitmentsysteem (ATS) tot een personeelsmanagementsysteem. Onze API zorgt ervoor dat gebruikersdata veilig en eenvoudig in deze systemen kan worden verwerkt.

Koppeling

De meeste bedrijven (en zo ook onze klanten), maken al gebruik van diverse systemen voor specifieke zaken gedurende de employee journey. Dat kan variëren van een recruitmentsysteem (ATS) tot een personeelsmanagementsysteem. Onze API zorgt ervoor dat gebruikersdata veilig en eenvoudig in deze systemen kan worden verwerkt. Ook kunnen gebruikers automatisch worden aangemaakt. Dit alles om het gemak voor de klant en eindgebruiker te vergroten.

Integratie

Appical integreert op twee verschillende manieren met diverse aanbieders van third-party software:
1. We maken voor enkele functionaliteiten in onze oplossing gebruik van apps van derden. Bijvoorbeeld voor Augmented Reality. Indien klanten specifieke wensen hebben, kijken we of hier middels een integratie aan kan worden voldaan. (Voorbeelden: Vuforia, Flipbase, Speakap)
2. Appical wordt zelf als extra add-on toegevoegd aan het product van een derde partij als best-of-breed onboarding-oplossing (Voorbeelden: SmartRecruiters, Unique HR Store, HR Appstore).

Strategisch Partner

Strategisch partner

Appical is de eerste aanbieder van een onboarding-oplossing die de medewerker centraal stelt. Om ons evangelie van het belang van een goede onboarding te verspreiden, maken wij gebruik van enkele toonaangevende consultancybureaus.

Advies &(of) consultancy

Appical is de eerste aanbieder van een onboarding-oplossing die de medewerker centraal stelt. Om ons evangelie van het belang van een goede onboarding te verspreiden, maken wij gebruik van enkele toonaangevende consultancybureaus. Zij onderkennen niet alleen het belang van een goede onboarding, maar weten ook dat Appical hier een bijdrage aan kan leveren. (Voorbeelden: McKinsey, KaiserAssociates, Eelloo)

Implementatie

Onze onboarding-oplossing wordt voor al onze klanten op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de indeling en de content aansluit bij de situatie die bij onze klanten speelt. Dit doen we in veel gevallen zelf, maar we maken hiervoor ook gebruik van partners die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld employer branding of learning & development. (Voorbeelden: Proof, RMMBR, Moovs)

Onze partners:

Registreer nu

Vul hier je gegevens in om je aan te melden voor het partner programma van Appical.