Turning talent into heroes

Appical is het eenvoudig te gebruiken platform dat nieuwe werknemers door het hele werknemersproces ondersteunt (pre- & onboarding, reboarding en offboarding). Appical optimaliseert de werknemerservaring en ondersteunt organisaties bij het gemakkelijker creëren en plannen van workflows, opzetten van onboarding trajecten en verbeteren van de contacten tussen nieuwe werknemers en collega’s.

Onze missie

Digitaliseren en bevorderen

Het is onze missie om de werknemerservaring te digitaliseren en verbeteren door middel van innovatieve technologie en zo medewerkers succesvoller te laten zijn in hun dagelijkse werk.

Benieuwd naar ons product?

Neem een kijkje!
Ons verhaal

Het begon allemaal met een personeelshandboek van 262 pagina’s …

Appical is opgericht in 2012. Destijds was het niet anders dan normaal om je nieuwe medewerkers een uitgebreid *papieren* handboek te sturen dat ze moesten lezen bij het begin van hun nieuwe baan. Maar wie heeft er de tijd op dit allemaal te lezen?

Dus besloten onze oprichters dat dit gemakkelijker kon en het onboardingproces een meer gedenkwaardige ervaring moet worden.

Met deze mentaliteit om de onboarding-processen te innoveren en te digitaliseren, hebben we onze eerste onboarding-app ontwikkeld.

Ons verhaal

Appical’s succes

Ons onboarding en retentie platform stelt HR professionals wereldwijd in staat om gepersonaliseerde, op maat gemaakte employee experiences te creëren.

Appical’s succes gaat verder dan ons toonaangevende platform en is te danken aan ons internationale, gedreven team: van het klantenserviceteam dat wordt beoordeeld met een 9,8, tot onze onboarding-specialisten met een uniek Customer Onboarding-spel.

Awards won by Appical
ISO 27001

Appical is ISO gecertificeerd!

Appical is ISO gecertificeerd. Wij waarborgen kwaliteit, gaan verantwoord om met klantgegevens en voldoen aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen. Wil je meer weten over ons platform, koppelingen of data privacy? Vraag het een van onze onboarding experts!

Team

Maak kennis met onze gamechangers. Ons team is een mooie mix van frisse talenten en creatieve karakters. Samen werken ze elke dag aan de ultieme onboarding-ervaring van jouw medewerkers.

Join our team!

Join our team!

Join our team!

Join our team!

Esme Tromp

Customer Success Manager

Esme Tromp

Customer Success Manager

Esme woont in Haarlem, werkt bij ons in Amsterdam maar is ook vaak op pad door het hele land naar klanten. Ze heeft vaak meetings om ervoor te zorgen dat klanten ons platform optimaal gebruiken en ze tevreden zijn met de resultaten. Ze is sinds maart 2018 onderdeel van de club en je kunt haar alles vragen. Als ze ergens het antwoord niet op weet, gaat ze er voor je achteraan. Esme is eerlijk, heeft humor en is competitief, deze combinatie maakt haar een geweldige Customer Success Manager.

Typisch Esme

Esme vult haar vrije tijd vult graag in met een zonnige zondag op het strand met een lekker koffietje of wijntje. Maar ook yoga, bootcamp, boksen en lekker koken staan op de lijst. Haar lievelingsfilm is ‘The Hobbit’ (avonden achter elkaar), haar lievelings vakantie bestemmingen zijn Zuid-Afrika en Bali. Ze bezoekt ook graag haar broertje op Aruba elk jaar even.

Momenteel kijkt ze op Netflix ‘The Crown’ en ‘Homeland’. Ze kan niet leven zonder slaap, sporten en lekker maar gezond eten. #1 op Esme haar bucket list is een reis naar Australië en daar rondtrekken in een camper, doorvliegen naar Fiji en eindigen in Japan. Ze is vooral niet goed in het bijwonen van meetings waar ieder punt eindigd met een discussie waar door er geen besluiten worden gemaakt. Haar lievelingsdier is een Lori… Heb jij net ook moeten googlen? Haar motto:

Make love, not war

Dilemma’s

Haar grootste uitdaging tot nu toe is om haarzelf te temperen. Daar bedoelt ze mee: genieten van het leven in een goede balans. Als Esme een olifant zou krijgen die ze niet mag verkopen of weggeven dan zou ze het dier in haar achtertuin zetten. Die zal daar prima overleven en best gezellig toch?

Niels Hoogendoorn

iOS Developer

Niels Hoogendoorn

iOS Developer

Niels werkt alweer een tijdje als iOS Developer, ooit begonnen als Test Engineer. Programmeren betekent voor hem hetzelfde als iedere dag puzzels oplossen. Ook is Niels groot fan van reizen en kunnen collega’s en klanten hem alles vragen over app analytics, iOS development en als het koffieapparaat een keer gemaakt moet worden is Niels je man. Praten over ‘koetjes en kalfjes’ houdt hij absoluut niet van, Niels komt graag direct terzake. Zijn eigen onboarding bij Appical was direct met een heel team!   

Typisch Niels

Na zijn master of arts, new media & digital culture, heeft Niels de Growth Hacking cursus gevolgd. Gecombineerd met zijn werkervaring maakt dit hem van onschatbare waarde in ons development team. Niels woont in Amsterdam en het leukste aan Nederland vindt hij het weer en het tv programma ‘De Rijdende Rechter’. Niels houdt van puzzelen, of dit nu werkgerelateerd is (als Developer) of privé (tijdens een pub quiz). Appical staat volgens Niels voor jong & dynamisch. Oh, en hij wint alle pub quizzes! Als vrienden hem zouden mogen omschrijven: passie voor programmeren, karate kid en Niels is de gids op vakantie! Hij leidt iedereen de weg. Zijn favoriete film is Snatch, zijn favoriete vakantieland Iran en favoriete drinks & bites zijn bier & tapas. Hij is verslaafd aan peaky blinders en Sherlock Holmes is zijn held. We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen wat Niels zijn motto is.. reizen! Zijn #1 bucket list is dan ook om een keer het Noorderlicht te zien.

Dilemma’s

Op de vraag wat Niels zou doen met een olifant die hij niet mag verkopen of weggeven, zegt hij: attack the Roman Republic. Kiezen tussen ping-pong of mini soccer? Niels kiest ping-pong!

Sweder de Bruijn

Head of Partner Success

Sweder de Bruijn

Head of Partner Success

Sweder is met zijn team binnen Appical verantwoordelijk voor samenwerking met onze partners. Sweder staat in nauw contact met partners in de Benelux, Europa, het Midden-Oosten en Azië. Daarnaast zorgt Sweder ook voor het aansluiten van nieuwe product partners zoals Recruitee en Smartrecruiters. Oh, en Sweder is groot fan van een vakantie op de waddeneilanden. Vraag maar eens hoe vaak hij daar al geweest is! Sweder is al sinds januari 2015 bij de club. Hij woont en werkt in Amsterdam, dat kan ook niet anders als je het leukste aan Nederland onze hoofdstad vindt. 

Typisch Sweder

Als je aan Sweder vraagt hoe zijn week eruit ziet, zegt hij: dynamisch en geen dag is hetzelfde. Dat ligt ook aan zijn rol, het snelle schakelen en de verschillende klantvragen.

Wie alles wil weten over wonen en werken in Amsterdam en dan specifiek in Noord is dus bij Sweder aan het juiste adres. Stiekem heeft hij wel een Rotterdamse Feyenoord mentaliteit: niet lullen, maar poetsen! Bij vrienden staat hij bekend als de ‘laidback tall guy’ en binnen Appical weten we dat Sweder verschillende petjes kan dragen. Zijn lievelingsfilm is ‘The Big Lebowski’ , qua sport doet hij het liefst aan cricket en op vakantie gaat hij het liefst naar het strand om te surfen. Op Netflix kijkt hij ‘Il Cacciatore’ en zijn held is Boyan Slat. En oke, als hij een collega als held mag kiezen, Christophe natuurlijk… Ook een leuk weetje: hij kan niet leven zonder Samuraisaus (op zijn tosti’s) en zijn familie.

Dilemma’s

#1 op zijn bucketlist is het bouwen van een eigen huis, maar tegelijkertijd is dit ook zijn grootste uitdaging. Verder is Sweder vaak druk bezig met zijn tuin en is het bijhouden hiervan een hele klus. Met die olifant die hij niet mag verkopen of weggeven, weet hij dan ook wel raad… Hij zou het dier in de tuin zetten, zodat hij het gras niet meer hoeft te maaien!

Michal Mordechay

Product Specialist

Michal Mordechay

Product Specialist

Michal is Product Specialist bij Appical en is verliefd op de stad Amsterdam. Oorspronkelijk komt ze uit Israël, maar ze reist de hele wereld over. Een internationale werkomgeving staat daarom op haar lijf geschreven. Ze is resultaat gedreven, altijd in voor een (serieuze) grap en noemt zichzelf Instagram expert. Het leukste aan Nederland vindt ze fietsen en de veelvoud aan verschillende kazen. Werken bij een nieuwe werkgever is voor haar meer dan ‘just a place to work’ en de technische aspecten, het gaat over een gedeelde waarden, culture vibe en de manier van communiceren.  

Typisch Michal

Ze houdt van muziek, goede koffie en ze geeft je graag tips over de beste restaurantjes uit de omgeving. Zeg je Michal, dan zeg en zie je emojis. Volgens haar is het een onderdeel van onze moderne communicatie. Michal is energiek en staat bij haar vrienden bekend als degene die het dessert meebrengt. Haar favoriete film is Princess Bride en haar vakantiebestemming Hawaii, om precies te zijn Honolulu. Vraag haar eens naar de ‘Honolulu story’. Drinks & bites zijn voor Michal gelijk aan pizza, patat, campari en koffie. Momenteel kijkt ze op Netflix Wild Wild Country en Mad Men Reruns. Haar grootste held is haar vader en ze kan niet leven zonder muziek, de zon en het strand. #1 op haar bucket list is een surfprof worden en haar lievelingsdier is een haai. Gaan die twee wel samen? Verdere hobby’s zijn stedentrips boeken, het laatste wat Michal gegoogled heeft, is dan ook: cheap flights to Madrid!

Haar persoonlijke motto: Want it? Go get it!  

Dilemma’s

Haar grootste uitdaging was toen ze net gestart was bij Appical en ze alle namen bij de juiste gezichten moest onthouden. Ook het verhuizen in haar eentje naar een nieuw land was een grote uitdaging. Het olifanten dilemma.. Michal zou het dier voorstellen aan haar drie jaar oude nichtje, wat hoogstwaarschijnlijk het begin is van een mooi nieuwe vriendschap.

Ron Sijm

Software Developer

Ron Sijm

Software Developer

Ron is een van onze tech heroes! Hij houdt zich voornamelijk bezig met de back-end van het Appical platform, maar je kunt naast development ook voor de architectuur en design bij hem terecht. Ron die zichzelf beschrijft in drie woorden? Developer, developer & developer. Ron wordt in het IT team geprezen om zijn kennis. Ron is in 2014 en 2015 zelfs uitgeroepen tot ‘Best Developer of the Netherlands’ volgens Computrain ‘May the source be with you’.

Typisch Ron

Het is geen grapje als we zeggen dat onze marketeer wel drie keer heeft moeten googlen om sommige antwoorden van Ron te begrijpen, maar het is gelukt! Wie hierna nog vragen heeft, Ron beantwoord ze graag!

Ron zijn favoriete sport is de game Dota2, hij kan niet leven zonder internet en op school spaarde hijPokémon kaarten en flippo’s. Ron zijn held is Captain Planet. Wil je meer weten over bitcoins, shitcoins of alles wat te maken heeft met computers? Dan is Ron is jouw man! Op de vraag waar Ron niet goed in is antwoord hij: ik ben nergens niet goed in. Alles kan je leren. Zijn favoriete dier is een faun (moet jij hier ook even googlen)?

(Irr)elephant

We lagen collega’s verschillende dilemma’s voor. Wat Ron zou doen met een olifant die hij niet mag weggeven of verkopen? Hij zou zijn leven eraan wijden. ‘Because everything unrelated to my elephant becomes irrelephant!’.

Gizem Topuz

Software QA Developer

Gizem Topuz

Software QA Developer

 

 

Youri Ruppert

Onboarding Specialist

Youri Ruppert

Onboarding Specialist

Youri is een van de jongste heroes van het sales team, hij heeft al veel van de wereld gezien. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze een groot deel van hun studie hebben doorgebracht in London en Santa Barbara. Als Onboarding Specialist zorgt hij er dan ook voor dat hij potentiële klanten goed op weg helpt met vragen over onboarding en talent retention. Youri is een echte levensgenieter en optimist! Er gaat hem geen dag voorbij dat hij zijn motto Carpe Diem’ niet naleeft. Youri kan je wakker maken voor een reis door Italië op een Vespa, zoekend naar de dichtstbijzijnde pizzeria.

Typisch Youri

Youri werkt sinds juli 2017 bij Appical en woont in Amsterdam. Voor zijn werkt is hij veel te vinden op LinkedIn, hij kan zichzelf daarin dan ook wel een expert noemen. Het leukste aan zijn eigen onboarding ervaring vond hij de coffee dates met collega’s. Wat hij tof vindt aan Nederland? Dat zijn de humor en de soberheid. De favoriete film voor Youri is Pulp Fiction en zijn favoriete drinks & bites zijn bier en Mexicaanse wraps! Op Netflix kijkt hij graag Peaky Blinders en zijn held is Roger Federer. Dat kan ook niet anders dan een sportheld zijn als je niet kan leven zonder sport… Op de middelbare school stond Youri al bekend om het rijden op zijn Vespa en zoals je hebt kunnen lezen heeft hij deze trend doorgezet, zowel in Amsterdam als op vakantie in Italië. Als je Youri naar de beste uitvinding vraagt, krijg je als antwoord: wielen, want ja zonder wielen heb je niks aan een Vespa.  #1 op zijn bucket list is backpacken door Zuid-Amerika. Wie weet spot hij daar een keer zijn lievelingsdier: een adelaar. 

Dilemma’s

Ja, het olifant dilemma… Wat Youri doet als hij het dier niet mag weggeven of verkopen? Een eiland kopen, zodat het dier een leuk leven kan leiden.

Thomas Martignoni

Product Owner

Thomas Martignoni

Product Owner

 

 

Natalia Volchatova

Front-end developer

Natalia Volchatova

Front-end developer

 

 

Christophe Wallecan

Brand Manager

Christophe Wallecan

Brand Manager

Victor Romijn

Customer Success Manager

Victor Romijn

Customer Success Manager

Victor staat voor snelheid, geen stress en agile werken. Hij woont in Haarlem en komt oorspronkelijk uit het mooie Kockengen. Binnen Appical is hij verantwoordelijk voor het implementatieproces bij onze klanten en de kick-off & storyboard sessies. Het leukste aan zijn eigen onboarding vond hij onze app: de gifs en video’s die de cultuur goed weergeven. Naast zijn job bij ons is Victor ook vaak op pad met het organiseren van pub quizzen. Het is bijna zijn tweede business geworden.

Typisch Victor

Het leukste aan Nederland? Dat zijn de stroopwafels en drop! Hij heeft ze ook op zijn bureau liggen. Appical staat volgens Victor voor jong, groei en tech. Vrienden kunnen hem alles vragen over Trivia weetjes, dat kan ook niet anders als je vaak een pub quiz organiseert. Zijn lievelingsfilm is 2012. Die film heeft alles in zich aan drama: een wetenschapper, een Amerikaanse president, een gebroken familie, special effects en een echte ‘bad guy’. Victor gaat het liefst op vakantie naar Noorwegen vanwege de mooie natuur. Sport? Dat moet ultimate frisbee zijn! Op Netflix volgt hij The Rain en zijn held is Andrew W.K. Hij kan niet leven zonder zijn vrouw, kinderen, vrienden en zijn telefoon.

Wat veel mensen niet weten is dat hij op de middelbare school een echte nerd was. #1 op zijn bucket list is het maken van een privé vlucht op iemand anders’ kosten voor hij 40 wordt.. Zijn lievelingsdier is een meerkat en de beste uitvinding ooit het internet! Zijn motto? ‘Nobody does it for you’.     

Dilemma’s

Wanneer we bij het olifant dilemma belanden zegt Victor: feed it! Nou Victor, dat lijkt ons een goed idee. Maar dan wel iets voor een olifant en niet de lekkere snacks uit Nederland zoals die stroopwafels en die dropjes…

Elaine Fleur

Content Marketeer

Elaine Fleur

Content Marketeer

Elaine startte haar journey bij Appical als content creator en is sinds het begin van 2018 een van onze Onboarding Consultants! Wanneer klanten willen starten met de pre- & onboarding app is Elaine er voor een kick-off op locatie om onze onboarding game te spelen. Als resultaat wordt er een blauwdruk van de app klaargezet om vervolgens aan de slag te gaan met het storyboard. Elaine ademt content, je kunt haar wakker maken voor een ‘roadtrip to an unknown destination’ en staat op kantoor ook wel bekend om haar bakkunsten, brownie a la Elaine!

Typisch Elaine

Creatief, nieuwsgierig en a little bit geeky passen bij haar job. Sinds Elaine haar studies scenarioschrijven en Film Studies aan de Universiteit van Amsterdam heeft afgerond bestaat haar leven voor een groot deel uit storytelling en content creatie. Ze vindt het geweldig om een verhaallijn te starten, diverse content vormen te gebruiken met als doel een boodschap over te brengen. Films, tv kijken en reizen doet ze vaak in haar vrije tijd. Haar lievelingsfilm, of eigenlijk reeks, is de Lord of the Rings trilogie.

Mark Blokhuis

Marketing Consultant

Mark Blokhuis

Marketing Consultant

Jezelf continue blijven verbeteren en pushen zijn termen die mij definiëren. Maar deze pas ik tevens toe binnen mijn werk. Altijd proberen te verbeteren is een continue proces en niet een éénmalige investering. Daarom hanteren wij binnen het marketing team van Appical ook test, learn en optimize. Binnen het team richt ik mij voornamelijk op marketing automation, website en online marketing.

 

Benyamin Steenstra Toussaint

Customer Success Manager

Benyamin Steenstra Toussaint

Customer Success Manager

Benyamin werkt al bij Appical sinds maart 2017 en is toen gestart als Onboarding Specialist. Sinds maart 2018 is Benyamin Customer Success Manager bij ons. Hij deelt graag zijn kennis op het gebied van onboarding. Wil je je onboarding platform naar de next level brengen? Of heb je een probleem? Dan is Benyamin jouw man! Op kantoor staat hij bekend als een echte levensgenieter, er gaat hem dus geen dag voorbij dat hij niet aan zijn favoriete eten denkt. Ontdek zijn liefde voor eten… Daarnaast streeft hij iedere dag weer naar het verbeteren van verwachtingen van zijn klanten.

Typisch Benyamin

Benyamin, ook wel bekend als Benyi, komt uit Almere. Klanten kunnen hem alles vragen over onboarding, talent retention, de employee journey en collega’s kunnen ook bij hem terecht vor het maken van een goede kop koffie, wanneer de printer het niet meer doet of als ze hotspots in Amsterdam willen weten om te eten. Hoe groot zijn liefde voor eten ook is, het is ook zijn ‘biggest challenge in life so far..’. Benyamin geloof ik ‘leading by example’ en gelooft daarom dat iedereen een goede onboarding verdient, ook onze eigen collega’s!

Het favoriete vakantieland van Benyamin is Zuid-Afrika en zijn favoriete sport is voetbal. Het drankje die hij het liefste drinkt? Ja, hou je vast! Dat is ‘Mango Bubble Tea with Strawberry Pearls from 8tea5’. Zijn held is zijn vrouw Rachel en zijn grootste hobby (hoe kan het ook anders) is ontbijten. Hij kan niet leven zonder water en zijn #1 bucketlist is bungee jumpen van de Blaukrans brug. Ja je gelooft het niet, het laatste dat Beny gegoogled heeft is het menu van Cannibale Royal 😉 De beste uitvinding ooit? Thuisbezorgd.nl. Oke, nu stoppen we met praten over eten.. Zijn lievelingsdier is een leeuw en zijn persoonlijke motto:

‘Read, travel, love, laugh and enjoy. Don’t keep grudges, stay open minded and never judge others.’

Dilemma’s

Ping-pong of tafelvoetbal? Benyamin kiest voor een potje tafelvoetbal na de lunch! Werken of feesten? Hij gelooft in een gezonde combi!

 

Milo Baars

Product Specialist

Milo Baars

Product Specialist

Milo, alias DJ Milo, is Product Specialist bij Appical. Sinds april 2017 is Milo een perfecte ‘cultural fit’ en hij runt samen met collega’s Erdem en Michal team Product. Alle klantvragen worden zorgvuldig beantwoord en ook het geven van onze ‘user management’ trainingen doet Milo voor zowel Nederlandse als internationale klanten. Hij heeft een achtergrond in Media, Informatie en Communicatie en weet dit met zijn interesse voor tech & gadgets goed te combineren. Milo is een groot fan van muziek. Vraag hem maar eens wat hij luistert op de radio tussen 10 en 1 uur..  

Typisch Milo

Milo woont in Amsterdam. Onze stad vindt hij het leukste aan Nederland. Zijn roots liggen deels in Nederland en deels in Suriname. Muziek is de grootste passie in zijn leven en je kunt hem dan ook alles vragen over de ‘Appical Spotify playlist’ en ons eigen platform. Milo zegt altijd tegen zijn klanten ‘you can count on me like one two three’. Appical staat volgens hem voor fun, jong en ondernemend. Als Product Specialist vond hij het daarom geweldig om ingewerkt te worden met ons eigen product. Er is geen betere manier dan deze om om de dynamiek, cultuur en werkwijze te leren kennen. Zijn vrienden noemen hem Mr. Nice Guy en zijn favoriete film is Moonrise Kingdom. Hij gaat graag op vakantie naar Brazilië. Coconut Water en moksi zijn niet weg te denken van het menu. Op Netflix kijkt hij momenteel Unsolved: tupac & biggie. Een leven zonder muziek kan hij zich zoals je nu wel begrijpt niet voorstellen en in zijn vrije tijd gaat hij daarom graag naar festivals en concerten. Vergeet Milo zijn #1 op de bucket list niet… dat is namelijk verhuizen naar Brazilië en een leven op en rondom het strand.    

Dilemma’s

Milo is niet zo goed in nee zeggen. Zijn motto? Try to live your live with at least headaches as possible. Het olifant dilemma: hij zou het dier redden en het naar een veilige plek brengen.

Timo Ket

Partnership Manager

Timo Ket

Partnership Manager

Timo vormt samen met 10+ andere collega’s de Onboarding Specialisten bij Appical. Binnen het sales team is Timo verantwoordelijk voor de sectoren zorg en non-profit. Hij weet als geen ander wat er speelt en wat ervoor nodig is om specifieke functies binnen een organisatie goed te onboarden. Timo geeft demo’s, voorziet prospects en klanten van relevante content en staat ook geregeld op evenementen. Bijvoorbeeld HRM in de overheid of de roundtable voor de zorg. Timo houdt van lekker eten, wat hij dan ook dagelijks compenseert met een fietsritje van Amstelveen naar Amsterdam-Noord.

Typisch Timo

Als je Timo vraagt waar je altijd bij hem voor terecht kan, zegt hij: cookies. Wij zijn er echter nog niet over uit of hij vragen over internet cookies bedoeld of over chocolade cookies… Verder is hij een specialist in LinkedIn en Oracle software. Het leukste aan Nederland vindt hij het weer. Appical staat volgens Timo voor een ‘fun appic company’. Zijn eigen onboarding experience begon met een bedrijfsfeestje in Friesland, een hele leuke ervaring. Timo is creatief, proactief en altijd enthousiast. Zijn favoriete film is Inglorious Basterds. Sporten betekent voor hem skaten, fietsen en snowboarden en zijn lievelings drinks & bites zijn coca cola zero en Ben & Jerry Strawberry Cheesecake ijs. Op Netflix kijkt hij Narcos en zijn held is Ray Dalio. Als je aan Timo vraagt waar hij niet zonder kan leven, krijg je als antwoord: ons bedrijf! Ik zou me momenteel geen leven voorstellen zonder Appical. #1 op zijn bucket list is een keer een wereldreis maken in een stalen Mercedes camper.    

Dilemma’s

Timo kent een aantal dilemma’s. ‘Becoming a millionaire’ en foutloos schrijven gezien zijn Dyslexie. Zijn persoonlijke motto: ‘Better lazy than tired’. Wat Timo met het olifanten dilemma doet? Hij zou een circus beginnen!

Roy Terenstra

CPO

Roy Terenstra

CPO

Roy is mede-oprichter van Appical en is vanaf dag 1 betrokken bij ons product, wat hem een echte specialist maakt. Na zijn studie International Business & Management aan de universiteit van Groningen en diverse functies te hebben bekleed, is Roy zich voor de volle 100% op Appical gaan focussen. Roy zorgt ervoor dat het product continue aansluit op de vraag in de markt en werkt nauw samen met het development team. Zijn doel is om van Appical een employee retention platform te maken. Welke vraag over het platform je ook hebt, ask Roy!

Typisch Roy
‘Decide, commit en succeed’ staan voor Roy bij Appical centraal. #1 op zijn bucket list is een roadtrip met een sportauto, verder heeft Roy een voorliefde voor Cub en ook kan hij uren naar Formule1 kijken.

Reis naar kantoor
We vroegen Roy wat hij voor het laatst had opgezocht op Google. Zijn antwoord: de weersverwachtingen. Dat kan ook niet anders als je droog over wil komen met de motor.

Joost de Brouwer

Sales Manager

Joost de Brouwer

Sales Manager

Joost is onderdeel van ons sales team. Joost heeft management & marketing gestudeerd, maar wist al snel dat hij de sales in wilde. Joost werkt sinds 2016 bij Appical en reist vanuit zijn woonplaats Breda het hele land door. Je kunt bij hem terecht voor HR-vraagstukken, vragen over het platform en in het bijzonder onboardinguitdagingen. Joost heeft zich onder andere gespecialiseerd in overheden, gemeenten en zorginstellingen. Maar ook in de commerciële wereld heeft hij voldoende referenties. Hij vindt Appical een ‘amazing place to work’ en brengt dit gedachtegoed ook naar onze klanten.

Typisch Joost

‘Doe de dingen in het leven waar je gelukkig van wordt’ is Joost zijn persoonlijke motto.

Building heroes
Joost heeft het vaak over bouwen. Bouwen aan het product, bouwen aan de relatie met (potentiële) collega’s en bouwen aan de toekomst. Joost is zelf ook een ‘bouwer’. In het team maar ook privé, zo zijn familie en vriendschappen heel belangrijk voor hem. Tot snel!

Peter Straatsma

Chief Commercial Officer

Peter Straatsma

Chief Commercial Officer

Na 10+ jaar ervaring als sales professional, opgedaan bij zowel een Amerikaans beursgenoteerde corporate als ook een Nederlands familiebedrijf, is Peter op 1 april 2014 begonnen bij het toen nog echte start-up Appical. Destijds was Peter de eerste sales professional binnen Appical en inmiddels verantwoordelijk voor een team van 10+ sales professionals. Peter heeft Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam en een Sales Leadership Programma aan de Erasmus Universiteit gevolgd. Over Appical zegt Peter: fun, creative and ambitious. #1 op zijn bucket list is Appical succesvol maken in New York, USA!

Typisch Peter

Peter woont in Nederland, maar met de uitbreiding naar de USA komt daar snel verandering in. Het doel is te verhuizen naar New York en aldaar het sales kantoor te openen. Peter zijn lievelingsfilm is de Wolf of Wall Street, golf is zijn favoriete sport, Gin & Tonic zijn favoriete drankje en Peaky Blinders by far de beste Netflix serie. Barack Obama is Peter zijn grote held en de beste uitvinding ooit zijn Google en Wifi. Peter wordt door collega’s omschreven als energiek, ambitieus en altijd in voor een grapje. Zijn persoonlijke motto? ‘Always look at the bright side of life’.

Dilemma’s

Spiderman of Batman? Peter kiest voor Batman – hij redt zijn stad in de nacht en runt een succesvol bedrijf overdag. We vroegen Peter naar zijn lievelingsdier. Die heeft hij niet echt maar op de vraag wat hij met de felbegeerde olifant zou doen als hij deze niet mocht weggeven of verkopen kregen we het volgende antwoord: de drie kinderen naar school brengen en vervolgens aansluiten in de file op de A1 richting kantoor.

Jytte Weeda

Operations & Office Manager

Jytte Weeda

Operations & Office Manager

Jytte is niet meer weg te denken bij het Appical team. Ze is er al bij vanaf maart 2015 en weet bijna alles wat er speelt! We noemen haar ook wel eens de rots in de branding, de lijm van de organisatie. Vragen weet Jytte altijd wel te beantwoorden en met haar gevarieerde takenpakket op het gebied van operations en office management is er altijd wel iets te doen. Ze zorgt ervoor dat de facturatie geregeld wordt, maar zorgt er ook voor dat collega’s iedere dag kunnen genieten van een lekkere en gezonde lunch. In haar vrije tijd doet ze graag leuke dingen met zoontje Sem.

Nils Eberlijn

Enterprise Account Executive

Nils Eberlijn

Enterprise Account Executive

Nils versterkt ons al sinds 2015. Hij is bij ons begonnen als Onboarding Specialist en nu als Business Development Executive. Wie vragen heeft over food, crypto en gaming kan bij Nils terecht. Hij is vaak op pad, in Nederland maar ook internationaal. Nils staat bekend als een energieke toffe peer die 24/7 stand by staat voor zowel collega’s als klanten. Zijn eigen onboarding ervaring begon in Frankrijk toen het Appical team op dat moment met alle collega’s weg was. Nils zichzelf geeft zichzelf een 10 geeft in onze office ping-pong competitie. Lees er meer over!

Uitgebreid:   

Nils versterkt ons al sinds 2015. Hij is bij ons begonnen als Onboarding Specialist en nu als Business Development Executive. Wie vragen heeft over food, cryto en gaming kan bij Nils terecht. Hij is vaak op pad, in Nederland maar ook internationaal. Nils staat bekend als een energieke toffe peer die 24/7 stand by staat voor zowel collega’s als klanten. Zijn eigen onboarding ervaring begon in Frankrijk toen het Appical team op dat moment met alle collega’s weg was. Nils zichzelf geeft zichzelf een 10 geeft in onze office ping-pong competitie. Lees er meer over!

Typisch Nils

De prins en de harde werker, dat is wat collega’s zeggen over Nils. Hij weet wat hij wil, kan dit alleen maar ook samen en staat altijd voor iedereen klaar. Het tofste aan wonen in Nederland vindt hij dat je in twee uur van het noorden naar het zuiden van het land kunt rijden, lekker overzichtelijk. Wat vrienden zeggen over Nils: hij is een echte foodie en houdt van muziek en concerten. Een leven zonder muziek valt bijna niet voor te stellen. Zijn lievelings drinks & bites zijn de long island ice tea en Indonesisch. Nils zijn favoriete vakantie is een tripje naar Mauritius en zijn favoriete film is The Dark Night. #1 bucket list is om oudjaarsdag een keer te vieren in Nieuw-Zeeland om vervolgens naar Honolulu te vliegen om het feestje daar nog eens over te doen. Geduld is iets wat Nils soms minder heeft, maar ook hij weet soms is geduld een schone zaak. De beste uitvinding ooit is volgens Nils de game console en zijn persoonlijke motto? ‘Learn form anything around you’

Dilemma’s

Op het welbekende olifant dilemma geeft Nils het antwoord: gewoon weggeven. Verder geeft hij als een van de weinigen mini-soccer aan in plaats van ping-pong, maar waarschijnlijk komt dat omdat hij zichzelf toch al een 10 geeft in de ping-pong competitie.  

Giulio Gallerini

Full-Stack Developer

Giulio Gallerini

Full-Stack Developer

Giulio is een echte Italiaan. Kom je hem tegen op de trap of de gang? Dan is het eerste wat je vaak hoort: Ciao! Pizza met de lunch? Dat hoef je hem geen tweede keer te zeggen. Giulio is echter ook een groot fan geworden van Amsterdam door het weer, het water en de feestjes. Vanaf kinds af aan had Giulio al een passie voor technologie en later ontdekte hij de talen Ruby on Rails, Phython, Java C++, Javascript, HTML en nog veel meer! Hij is nooit uitgeleerd want technologie verandert snel. Hij noemt zichzelf een ‘Full-Stack Engineer oriented to Software Architecture’.

Erdem Dulkadir

Product Owner

Erdem Dulkadir

Product Owner

Erdem is onze Product Owner. Een topper die bij Appical begonnen is als stagiair, de rol van Content Specialist heeft vervuld en daarna is doorgegroeid tot Product Owner. Een voorbeeld journey voor iedere nieuwe medewerker! Je kunt hem alles vragen over ons product, het platform AppicalNow en intercom. Bij vrienden is Erdem zijn tweede naam ‘the IT guy’ en daar is hij trots op. Hij zet zich iedere dag weer in om het product te verbeteren en als klanten vragen hebben, komen ze vaak als eerste uit bij Erdem!

Typisch Erdem

Erdem is een alleskunner, zo staat hij bekend bij vrienden en collega’s. Erdem is relaxed, geduldig en een tikkeltje introvert, maar als hij een probleem moet oplossen of als het over zijn werk gaat verandert hij in een vliegende raket! Appical betekent voor Erdem fun, engaging en refreshing. Het leukste aan Nederland vindt hij het multiculturele karakter en Erdem kan niet leven zonder internet. Je kunt hem daarnaast wakker maken voor eten en zijn favoriete vakantiebestemming is Turkije. Zijn favoriete films zijn die uit de Lord of the Rings trilogie en Billions op Netflix is ook niet veilig. Verder houdt Erdem onwijs van whiskey en honingdrop en staat een roadtrip van Amsterdam naar China op #1 van zijn bucket list. Zijn motto is ‘Just don’t care about certain things’. Daar bedoelt hij mee dat je zelf bepaalt wat de echt belangrijke dingen zijn in het leven.

Dilemma’s

Op de vraag wat Erdem zou doen met een olifant die hij niet mag verkopen of weggeven, antwoordt hij: ik zou de olifant verhuren. Kiezen tussen ‘working en partying? Hij kiest ze allebei!

Eric-Jan Pouw

Head of Customer Onboarding

Eric-Jan Pouw

Head of Customer Onboarding

 

 

Gideon Latupeirissa

Digital Content Creator

Gideon Latupeirissa

Digital Content Creator

 

 

Edwin IJmker

Account Executive

Edwin IJmker

Account Executive

 

 

Kitty Onwezen

UX/UI Designer

Kitty Onwezen

UX/UI Designer

 

 

Exciting scale-up conquering the world

We want to be the Spotify in the HR tech industry

Wide range of international and cool customers

Building something from the ground up

Kom bij ons team!

Ben je geïnspireerd om de wereld van onboarding te veranderen? Nieuw talent is altijd welkom. Bekijk hier onze vacatures.