Reboarding

Vrijwel alle bedrijven zijn geraakt door de effecten van COVID-19. Ze zijn gedeeltelijk of zelfs geheel gesloten. Medewerkers brengen hun werktijd al wekenlang thuis door. Terugkeren naar het oude zit er niet meer in. Sterker nog: de anderhalve-meter-economie zal de komende jaren het nieuwe normaal zijn. 

Nu medewerkers stap voor stap weer terug kunnen keren naar hun werkplek, staan werkgevers voor de uitdaging hoe men medewerkers veilig terug aan het werk krijgt met nieuwe gestelde protocollen en werkinstructies. Appical heeft een reboarding app gecreëerd waarmee alle bedrijven hun deuren op veilige wijze kunnen heropenen voor medewerkers.

Waarom reboarding via Appical?

  • Draait ‘stand-alone’ & snel up and running
  • ISO 27001 gecertificeerd & AVG-compliant
  • Bewezen effectieve veilige technologie
  • Eenvoudig aanpas- en schaalbaar, dus altijd up-to-date
  • Alle informatie mobiel beschikbaar & direct bij de hand
  • Standaardinformatie op brancheniveau, maatwerk per bedrijf
  • Heldere rapportages & inzicht in gebruik

Start vandaag nog met reboarding!

Ik wil een demo

Our customers

Iedereen op de hoogte

Breng én houd je medewerkers op eenvoudige, efficiënte wijze op de hoogte

Communiceer de meest up-to-date informatie van de overheid en de WHO, help werknemers bij het navigeren door bedrijfs- of afdelingsspecifieke protocollen en meet, bewijs of rapporteer hun voortgang in één oogopslag!

Veilige samenwerking

Om veiligheid op de werkvloer te bevorderen

Breng je medewerkers op de hoogte van belangrijke veranderingen door specifieke informatie, checklists of plattegronden te delen. Leer op deze manier hun behoeften/wensen te kennen door middel van interactieve enquêtes om hun zo samen op weg te helpen naar een nieuwe realiteit en hun terug te laten keren naar kantoor.

Productiviteit

Om je personeel weer snel productief te krijgen

Zorg ervoor dat gezondheid en veiligheid topprioriteit zijn in het reboarding proces. Dit door jou medewerkers te informeren over de nieuwste afspraken over fysieke afstand of hygiëne protocollen via onze zelflerende tool. Test hun kennis over de voorschriften via quizzes of communiceer makkelijk in de toegankelijke in-app chat.

The ultimate Reboarding checklist: Getting back to work

Download de checklist
Case study

Reboarding bij Royal Schiphol Group

Royal Schiphol Group vindt het erg belangrijk dat iedereen zich op Schiphol veilig, gewaardeerd en welkom voelt: van reiziger tot medewerker. Ook in tijden van COVID-19. Daarom heeft Schiphol samen met Appical de Check-in app ontwikkeld.

De app verbindt Schiphol met medewerkers thuis en biedt op een laagdrempelig manier alle informatie aan rondom Corona-proof werken op kantoor. Neem een kijkje achter de schermen in de ontwikkeling van de Schiphol app.

BEKIJK DE CASE

Creëer een unieke medewerkers reis in 3 eenvoudige stappen

Hoe het werkt

DESIGN

Maak een blauwdruk

Met hun uitgebreide kennis en kunde helpen onze reboarding specialisten je om de juiste structuur voor je reboarding programma neer te zetten.

KIES

Bouw je programma

Creëer aansprekende content zonder dat je hoeft te programmeren. Kies vanuit de template bibliotheek en bouw pagina's eenvoudig om in je eigen huisstijl. Maak het aansprekender met games, interactieve quizzes en video.

START

Lanceer je platform

Is je reboarding programma helemaal zoals je 'm wilt? Dan kun je starten met het uitnodigen van nieuwe medewerkers!

Start vandaag nog met reboarding!

Vraag een demo aan