Integraties

Integreer Appical naadloos met toonaangevende HRM-systemen en bouw de ideale technologische omgeving op maat. Dankzij onze integraties worden gegevens van jouw gebruikte HR software op een veilige manier automatisch gesynchroniseerd met het Appical platform. Zo is alle informatie centraal beschikbaar voor je nieuwe medewerkers en genieten zij van een gestroomlijnde, stressvrije onboarding.

Integreer met Appical

“HP en Appical hebben succesvol samengewerkt om een naadloze integratie van de HP Wayfinder mobiele app met ons Workday platform te ontwikkelen. Deze integratie stelt ons in staat om te blijven voldoen aan de AVG-wetgeving, terwijl we onze nieuwe medewerkers de mogelijkheid geven om cruciale onboarding informatie te ontvangen die hen voorbereidt op de eerste werkdag en op de eerste 90 dagen bij HP. ”

– Stacey van HP

Jouw team verdient de beste tools

Vraag een demo aan
Applicant Tracking Systems (ATS)

Automatiseer het gebruikersbeheer door ervoor te zorgen dat nieuwe medewerkers toegang krijgen tot Appical zodra zij zijn aangenomen.

Creëer naadloze inwerkervaringen door automatische gegevenssynchronisatie: alle informatie is centraal beschikbaar voor je nieuwe medewerkers, zodat ze kunnen genieten van een gestroomlijnde, stressvrije inwerkperiode.

Digitaal ondertekenen

Papierloze onboarding is hier!

Door een digitale ondertekeningsfunctie in het onboardingproces te integreren, kun je je documenten snel en eenvoudig uploaden voor elektronische ondertekening. Nieuwe medewerkers kunnen vereiste documenten rechtstreeks in de app ondertekenen tijdens hun onboarding, zonder dat ze extern gemaild of geprint hoeven te worden.

HR-kernsystemen

Voeg de voortgang en resultaten van de inwerkperiode van nieuwe medewerkers toe aan hun persoonlijke profiel in jouw HRIS.

Onze integraties met kern HR-systemen verzamelen en importeren gegevens over elke nieuwe aanwerving en stellen beheerders in staat een gestroomlijnd en herhaalbaar onboardingprogramma voor alle kandidaten te coördineren.

Verbeter communicatie met het team

Verbind en communiceer met het voltallige personeel

Verhoog de snelheid van onboarding en de productiviteit van nieuwe medewerkers door automatisch relevante informatie te leveren op het juiste moment. Verbind, betrek en motiveer medewerkers zodat jouw HR-team zich kan concentreren op wat ze het beste kunnen: mensen helpen!

Achtergrondcontroles

Zorg ervoor dat je de juiste beslissing neemt bij de aanwerving met een snel en efficiënt screeningproces voor potentiële medewerkers.

Mensen bepalen het succes van je organisatie! In het screeningproces worden kandidaten vanaf het begin geïnformeerd en betrokken. Zo ontstaat een optimale ervaring voor kandidaten om specifieke, relevante persoonsgegevens te verkrijgen en te verifiëren, met respect voor de kwaliteit en integriteit van alle betrokkenen.

Single Sign On (SSO)

Toegang tot meerdere applicaties met één set inloggegevens

Vereenvoudig en stroomlijn het onboardingproces voor medewerkers door een single sign-on systeem te integreren, waardoor het voor jou en nieuwe medewerkers gemakkelijker wordt om efficiënt te navigeren tussen een ATS, HR-kernsysteem en onboardingplatform.

Terbeschikkingstelling van gebruikers

Eenvoudig gebruikersidentiteiten beheren in cloudgebaseerde toepassingen

De integratie van een System for Cross-domain Identity Management (SCIM) stelt gebruikers in staat om het gebruikersbeheer van Appical volledig te controleren met hun SCIM module. Je kunt eenvoudig gebruikers en al hun informatie in de cloud aanmaken, bijwerken en verwijderen.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie

Vraag een demo aan
Blog

Leer hoe je jouw onboardingproces kunt digitaliseren met behulp van integraties

Naar de blog