Direct onderdeel van de community!

Nieuwe medewerkers voelen zich betrokken, hebben een vertrouwd gevoel bij de organisatie en geven aan het fijn te vinden informatie via de app te ontvangen.   SintLucas neemt ieder jaar veel nieuwe medewerkers aan, met een piek voor het nieuwe schooljaar in september. Bijeenkomsten zijn vaak lastig te organiseren door de verschillende lesroosters van docenten. Ook is de informatiebehoefte niet altijd gelijk. Offline en online worden nu goed gecombineerd en Appical past perfect bij het innovatieve karakter van SintLucas.

SintLucas creative community logo

De voordelen

  • Binnen ons vakgebied is het gebruik van een dergelijke inwerk app onderscheidend. Zo willen we ook gezien worden in de markt: innovatief, creatief en de mens centraal.
  • Door het inzetten van Appical is inwerken nu gestructureerd en goed geregeld.
  • SintLucas brengt de creative community samen op haar website onder ‘verhalenmakers’. Nu beginnen we ook al vanaf dat moment met het ophalen van deze verhalen.
  • Het grootste voordeel van Appical is dat het de HR afdeling veel tijd bespaart, omdat we informatie centraal kunnen verzamelen en communiceren.

Sint?

We horen je denken.. eens een Sint, altijd een Sint? Wat dit binnen SintLucas betekent? Dat leggen ze uit in de app.

Wat we doen

SintLucas is een creative community. Wat dit precies inhoudt? Medewerkers worden wegwijs gemaakt intern, via de app en op social media.

De eerste indruk

In de app krijg je een tour door het gebouw van SintLucas, want vergeet niet: you never get a second chance to make a first impression!

Weetjes

Insider weetjes, ook die horen erbij als je start! In een van de laatste hoofdstukken besteedt SintLucas hier aandacht aan.

HR Adviseur

Laurie Oostelbos

‘Met de app maakt Sint Lucas nieuwe collega’s meteen onderdeel van de Creative Community’.

Facts

  • 360 medewerkers
  • Naast MBO-opleidingen, ook een VMBO opleiding in Eindhoven
  • Vakschool voor creatief talent

SintLucas

SintLucas is meer dan een school. SintLucas ontwikkelt zich als een creative community die midden in de samenleving staat en leerlingen, studenten en medewerkers verbindt met oud-studenten, het bedrijfsleven, andere scholen en culturele instellingen. SintLucas is een ambitieuze school in een dynamische omgeving. Om eigentijds, uitdagend en aantrekkelijk onderwijs te waarborgen, spelen we continue in op de ontwikkelingen en uitdagingen in de creatieve industrie en in de maatschappij.

Benieuwd wat Appical voor jou kan betekenen?

VRAAG DEMO AAN

Vorige case

WegwijZ in Zeist

Volgende case

Holland Casino