Storytelling is bij ons key!

QO Amsterdam geeft nieuwe collega's dezelfde ervaring als haar gasten. Waarom? Storytelling en de beleving staan centraal. Wanneer medewerkers niet geloven in de visie van het hotel, dan doen gasten dat ook niet. De ruggengraat van het QO is het prachtige team van gelijkgestemden dat dagelijks vormgeeft aan die visie. QO zet Appical in om deze verhalen al vanaf het eerste moment met elkaar te delen en werkt nieuwe medewerkers snel en effectief in.

QOAmsterdam logo

De voordelen

  • Collega’s komen niet meer blanco binnen.
  • De input van collega’s in de app bespreken we tijdens de introductie zodat ze elkaar beter leren kennen.
  • Onze visie van storytelling trekken we door in onze onboarding app, een echt voordeel!
  • De informatie uit de app kunnen collega’s ook als naslagwerk gebruiken.

Your journey!

De app faciliteert in de reis van iedere medewerker. Hoe bereid je je zo goed mogelijk voor? QO legt dit direct uit aan het begin van de onboardingperiode.

Culture tips

Medewerkers delen graag alle tips van Amsterdam met hun gasten. Hiervoor vragen ze nieuwe medewerkers al vanaf het eerste moment om input.

Producten & diensten

Hoe belangrijk is het om als je in het restaurant werkt volledig op de hoogte te zijn van alle producten en diensten? Heel belangrijk! In de app wordt je letterlijk al ‘klaargestoomd’.

Share!

Bij QO staat de beleving en storytelling centraal. Echte verhalen van medewerkers doen ertoe en zijn het delen waard!

Medewerker aan het woord

Amsterdam Ambassador bij QO Amsterdam

 

‘De app is een typische manier van communicatie voor QO dat zo paperless mogelijk probeert te zijn. De app is leuk en handig omdat je snel en gemakkelijk weet waar je naar toe moet, geen computer nodig hebt en het heel gebruiksvriendelijk is. Mijn tip? Focus op je doel en laat je niet afleiden.’

Cultural Ambassador

Rachel Owusu

‘Wij kennen twee beloften naar collega’s. We willen dat iedere collega de beste versie van zichzelf wordt en dat ze werken bij een bedrijf die ze net zo behandelt als de gasten. Ik ben er mede verantwoordelijk voor dat we die beloften waarmaken.’

Storytelling en de beleving staan centraal in onze wereld van gastronomie. Bekijk de video!

  • 0 Medewerkers
  • 0 Hotelkamers
  • 0 Meter hoog greenhouse on the roof
  • 0 % van het materiaal is gerecycled van de voormalige Shell toren (A'dam Toren)
Persijn QOAmsterdam

QO Amsterdam

‘We zijn niet zomaar een hotel. We zijn een manier van leven’. Bij het QO willen we je graag inspireren om op een andere manier energie op te doen. We geloven in prettig en comfortabel reizen, maar zijn ook begaan met de wereld om ons heen. Daarom hebben we luxe en duurzaamheid met elkaar verweven in een vernieuwende lifestylebestemming en een bijzonder hotel in Amsterdam. QO is een thuis voor iedereen in de stad Amsterdam.

Benieuwd naar wat Appical voor jou kan betekenen?

VRAAG DEMO AAN

Vorige case

De Persgroep

Volgende case

Pepsico