De best mogelijke start bij Miss Etam!

Miss Etam groeit en doet er alles aan om de klant een fijn gevoel te geven en tegelijkertijd de collectie onweerstaanbaar te presenteren. En zo profileert Miss Etam zich in alle winkelstraten van het land. Hiervoor zijn betrokken medewerkers nodig met passie en die geloven in de visie van de organisatie, want betrokken medewerkers zorgen indirect voor blije klanten.

miss etam logo
  • Medewerkers zijn al betrokken voor de eerste werkdag.
  • In de eerste maand geven we nieuwe collega’s zowel offline als online opdrachten om alles te weten te komen over Miss Etam en de fijne kneepjes van het vak te leren.
  • Van videosolliciteren tot ‘onboarden’ via de app. Het zorgt voor een hoop plezier, laagdrempeligheid en lol.

Miss Etam Moments

In de app wordt aandacht besteed aan speciale evenementen en community’s. Een platform waar medewerkers en klanten bij elkaar komen.

Wat is jouw functie?

Teamcoördinator? Parttime verkoopster? In de app vind je een overzicht van alle functies binnen Miss Etam, de omschrijving en de verantwoordelijkheden.

Inspiratie

Miss Etam inspireert haar medewerkers onder andere met de app. In de app is ook een apart hoofdstuk opgenomen: inspireren van onze klant.

Het dashboard

In één oogopslag is te zien wat de voortgang is voor zowel de medewerker als de manager.

Bekijk de video!

Medewerkers verlaten ons minder snel, je ziet dat er  meer engagement is en plezier. En dat is een win-win voor ons allebei.

HR Adviseur

Joyce Misset

‘Pre- & onboarding is een belangrijk onderdeel van de employee journey van een nieuwe medewerker. Plezier, laagdrempeligheid en verbinding staan bij Miss Etam centraal.’

Facts

  • 0 Medewerkers
  • 0 Vestigingen
  • 0 Top 10 onmisbare merken van Nederland

Miss Etam

Miss Etam biedt dagelijks een wisselende collectie die aansluit op de Nederlandse vrouw. Of je nu een maatje meer hebt of juist niet, wat langer of korter bent; alle vrouwen zijn prachtig. Dat zegt Miss Etam al 90 jaar. Met het motto “Mooi jezelf zijn”, wordt de nadruk gelegd op je lekker in je vel voelen en dat ook uitstralen. Miss Etam is er voor alle vrouwen die gewoon blij zijn met zichzelf. Miss Etam is er voor jou en maakt damesmode die bij jou past. Wij halen het mooiste in elke vrouw naar boven met onze mode. En misschien wel daarom kleedt Miss Etam meer vrouwen dan elke andere modewinkel in Nederland.

Benieuwd wat Appical voor jou kan betekenen?

VRAAG DEMO AAN

Vorige case

Delta Lloyd

Volgende case

Medisch Spectrum Twente