Employee Centric met de onboarding app!

Onze Appical app wordt door nieuwe medewerkers beoordeeld met een 7,5 of hoger. Dit staat centraal in de verbetering en uitbreiding van het onboardingplatform. Alle nieuwe collega's worden ingewerkt met de app, het maakt niet uit welke functie iemand gaat bekleden, ze kennen de organisatie al voor de introductiemiddag. In de Centric-cultuur spelen vakmanschap en persoonlijk contact een belangrijke rol. Dit maken we dankzij deze combinatie direct vanaf het eerste moment waar.

Logo Centric

Aandacht & persoonlijk contact dat past bij ons als bedrijf

 

Al direct na het tekenen van het contract begint hun reis door Centric. Zo leren ze stap voor stap op een laagdrempelige manier meer over onze organisatie. De app zorgt ervoor dat iedere nieuwe medewerker dezelfde informatie en dus introductie krijgt. Doordat we via de app veel informatie over onze organisatie, maar ook over veel praktische zaken delen, is er tijdens de maandelijkse centrale introductiemiddag veel meer ruimte voor verdieping. Er is meer tijd voor persoonlijk contact en we kunnen veel meer interactie toevoegen aan de kennismakingsbijeenkomst op kantoor. Lees meer over hoe de app ontvangen werd!

Manager HRM

Ingrid Vlaming

‘Dankzij Appical maken nieuwe medewerkers op moderne wijze kennis met Centric, waardoor ze zich nog sneller thuis voelen binnen onze organisatie. Als HR-team werken we aan mooie projecten die bijdragen aan de betrokkenheid en motivatie van onze collega’s, door ervoor te zorgen dat ze zich gewaardeerd voelen.’

Jouw journey

Het dashboard van de app is overzichtelijk. Je krijgt direct inzicht in de voortgang.

Centric city?

In een 360 graden video wordt uitgelegd welke klanten er tot de Centric City behoren!

Internationaal

Centric is niet alleen actief in Nederland, waar het hoofdkantoor staat, maar ook in een aantal andere Europese landen. Met een quiz worden nieuwe medewerkers uitgedaagd.

CRAFT - develop yourself!

Wij vinden kennisdeling- en ontwikkeling erg belangrijk bij Centric. Dat brengen we niet alleen intern, maar ook extern graag in de praktijk! Daarom bieden we niet-Centric’ers CRAFT, het groeiprogramma voor IT’ers. Je leest er meer over in de app!

De voordelen

  • Interactieve en laagdrempelige manier van inwerken.
  • Niet langer alleen een monoloog van de werkgever, maar meer tijd voor echt persoonlijk contact.
  • Ook gemakkelijk internationaal in te zetten.
  • Enthousiasme binnen de gehele employee journey.
  • ‘Story unlocking’ zorgt ervoor dat medewerkers precies op het juiste moment de juiste informatie krijgen.
  • (Interne) stakeholders makkelijk mee te krijgen!

  • 0 Medewerkers wereldwijd (sept. 2018)
  • 0 Nieuwe medewerkers per jaar
  • 0 Vestigingen
  • 0 Landen actief

Centric

Centric is een IT-dienstverlener waarmee je zonder dat je het weet dagelijks in aanraking komt. Scan jij je boodschappen zelf? Heb je weleens een identiteitsbewijs laten maken bij de gemeente? Een vakantie online geboekt? Grote kans dat Centric collega’s daaraan gewerkt hebben. Als IT-dienstverlener ondersteunen ze honderden organisaties in binnen- en buitenland, waaronder gemeenten, ziekenhuizen, banken, retailers en bouwbedrijven. Centric gelooft in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei.

Vorige case

DPG Media

Volgende case

Onboarding bij Wortell