Het jaar is weer voorbij gevlogen! De kandidaat ervaring is nog altijd een topprioriteit voor recruiters. Onboarding staat daarmee ook in 2019 weer hoog op de agenda. Lucky you! We delen graag de beste blogs uit 2018 en een vooruitblik van de HR trends 2019 met je. Heb je vragen over onboarding? Dan ben je aan het juiste adres 🙂

Onboarding binnen hele organisatie   

Voor wie onze nieuwsbrief op de voet volgt, wist het een aantal weken geleden al. HR analytics wordt meer en meer belangrijk, onboarding is niet enkel en alleen de taak van HR en binnen vrijwel alle sectoren is een goed onboardingprogramma van groot belang.

Daarnaast blijft een goede combinatie van onboarding en employer branding essentieel voor het aantrekken en behouden van talent. Daar lees je hier meer over.   

 

Op de hoogte blijven van alle trends?

Schrijf je in voor de maandelijkse update!

Best gelezen blogs 2018

In 2018 hebben we jullie kunnen verblijden met veel diverse content die hopelijk hebben bijgedragen aan het future-proof maken van je HR en recruitmentprocessen. Wil je nog even terugkijken? De volgende blogs deden het vorig jaar het beste:

Dit jaar kun je meer van ons verwachten op het gebied van HR, onboarding, ons (vernieuwde!) product en wat jouw (potentiële) medewerkers belangrijk vinden!

Nieuwsgierig geworden naar onboarding?

Ga in gesprek met een van onze experts!