Dit zeggen onze klanten

Zien hoe we grote en kleine merken helpen om talenten in helden te transformeren. Direct contact met één van deze klanten? Geen probleem, neem daarvoor contact met ons op.

case-header

Case Studies

We vertellen je graag over onze ervaring met het maken van gave inwerktrajecten bij hele mooie klanten. Maar eigenlijk kunnen onze klanten dat veel beter zelf vertellen. Want met de mogelijkheden die het Appicalnow platform biedt is er voor elk bedrijf een passende oplossing. Bekijk onderstaande cases voor inspiratie!

Case Study Delta-Lloyd-Gradient

Sterke start app

De wens? Delta Lloyd wilde haar medewerkers persoonlijker, innovatiever, sneller en interactiever inwerken. Appical levert de technologie en helpt bij het ontwikkelen van het traject.

Bekijk case
Case Study BakerTilly-Gradient

The new onboarding

Alle inwerk-informatie lag overal door de organisatie verspreid. Samen met Baker Tilly Berk maakten we een gestructureerde onboarding app die nieuwe medewerkers zo goed mogelijk kennis laat maken en laat ‘landen’ binnen Baker Tilly Berk.

Bekijk case
Case Study Ceva Logistics

Cevalization app

Alle 28 vestigingen in de Benelux hadden hun eigen onboardingprogramma. De wens: iedereen op een eenduidige manier informeren en enthousiasmeren en al voor hun eerste werkdag te informeren over het reilen en zeilen binnen CEVA.

Bekijk case
Case Study Sintlucas-Gradient

Sint Lucas

SintLucas neemt het hele jaar door veel nieuwe medewerkers aan, met uiteraard een piek voor de start van het nieuwe schooljaar. In verband met de lesroosters van docenten is het lastig om bijeenkomsten voor groepen te organiseren. Appical helpt bij het gestructureerd en digitaal onboarden van alle nieuwe medewerkers.

Bekijk case